Udskriftsindstillinger:

Smashburger

Tilberedningsmetode
Køkken
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 15 15 mins Tid i alt: 15 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 4 burgerbollerr (se vores opskrift i bunden af siden)
  • 400 g. hakket oksekød
  • 2 løg (store)
  • 4 skiver smelteost (eks. emmentaler)
  • 1 spsk. smør (til stegning)
  • Salt
  • Peber
  • 1 pose pomfritter
  • Burgerdressing
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 tsk. paprika
  • 1 spsk. ketchup
  • 1 tsk. sriracha
  • 4 cornichoner
  • Salt
  • Peber
Fremgangsmåde
  1. Hvis du ønsker at servere med pomfritter, kommes de i ovnen før du begynder på opskriften.

  2. Start med at lave dressingen. I en skål røres mayo, paprika, ketchup og sriracha. Skær cornichoner fint ud og tilføj til dressingen. Smag til med salt og peber.
  3. Skær nu løgene ud i tynde skriver, brug gerne er mandolinjern.
  4. Fordel oksekødet i fire dele, og rul dem til kugler. På bagepapir eller mellemlægningspapir presses kuglerne flade med en paletkniv og håndkraft. Bøfferne skal gerne blive meget tynde. Krydr bøfferne med salt og peber.
  5. Begynd nu at varme burgerbollerne, så det er klar, når burgeren skal samles
  6. På en pande smeltes smøren, og bøfferne steges ved middel-høj varme i ca. 2 minutter på hver side. Når du vender bøffen, kommes løgene ovenpå bøffen. Når bøffen er steg færdigt. Vendes bøfferne igen, så løgene steges under bøffen på panden, og ost tilsættes og osten smeltes.
  7. Saml nu burgeren. Skær bollerne over og smør begge både under og over delen med dressingen. Tilføj bøfferne med løgene nederst. Toppen af burgerbollen sættes på, og brugerne er klar til servering

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!