Udskriftsindstillinger:

Salat med parmaskinke og hindbær

Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 20 20 mins Tid i alt: 20 min.
Antal personer 1
Bedste sæson Sommer
Egenskaber Familievenlig
Ingredienser
  • 75 g. spinat
  • 75 g. rucola
  • 125 g. hindbær
  • 70 g. parmaskinke
  • 200 g. cherrytomater
  • 3 forårsløg
  • Vinaigrette
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. æblecidereddike (alternativt citronsaft)
  • 2 tsk. dijon sennep
  • 2 tsk. honning
  • Salt
  • Peber
Fremgangsmåde
  1. Skyl grønsagerne og skær tomaterne i halve og forårsløgene i tynde skriver.

  2. Parmaskinken skæres ud i mindre stykker, del evt. skinken i tre stykker.

  3. I en serveringskål eller -fad lægges først spinat, efterfulgt af rucola, tomater, forårsløg, parmaskinke og til sidst hindbær.

  4. Lav herefter vinaigretten ved at blende ingredienserne sammen.

Bemærkning
  • Server evt. med et lækkert brød. Har du prøvet vores opskrifter på ciabattabrød eller surdejsflutes?
  • Ønsker du at bruge salaten som hovedret, kan du også tilføje grillost, bulgur eller couscous!

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!