Udskriftsindstillinger:

Risotto med hokkaidogræskar

Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 45 45 mins Tid i alt: 45 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Efterår
Ingredienser
  • 1 hokkaidogræskar
  • 250 g. risottoris
  • 1,2 L vand
  • 2 stk. grøntsagsboullion terninger
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 100 g. champignon
  • 2 gulerødder (mellemstore)
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1/2 tsk. koriander (stødt)
  • Salt
  • Parmesan (lidt, kan udelades)
Fremgangsmåde
  1. Forvarm ovnen til 200 grader, varmluft.

  2. Halver og udhul græskarret og skær det tern.

  3. Bag græskarternene i 15 minutter i ovnen.

  4. Imens koges en liter vand med grønsagsbouillon terningerne i.

  5. Skær champignon og gulerødder ud i mindre stykker.

  6. Rist kort risene i gryden med løg og hvidløg.

  7. Herefter tilsætter du lidt efter lidt “boullionvandet” til gryden med risene, vent med at tilføje mere vand, til risene har suget vandet til sig.

  8. Når du har tilføjet 1/4 den af vandet, tilføjes hakkede champignon og gulerødder.

  9. Forsæt med at komme vand heri, til risene klister og ikke knaser.

  10. Kom nu de bagte græskartern i retten og rør godt rundt.

  11. Smag til med salt og peber, og tilsæt eventuelt en lille håndfuld parmesan til sidst, for at at gøre retten lidt mere cremet og lækker.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!