Udskriftsindstillinger:

Rabarbersaft

Tilberedningsmetode
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 25 25 mins Tid i alt: 25 min.
Antal personer 1
Bedste sæson Sommer
Egenskaber Familievenlig, Fryseregnet
Ingredienser
  • 500 g. rabarber
  • 1 L vand
  • 2 dl sukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
Fremgangsmåde
  1. Rens rabarberen og skær dem i mindre stykker.

  2. Kom dem i en gryde med vand, sukker og vaniljesukker.

  3. Lad det koge under låg i ca. 10 minutter.

  4. Hæld saften i en stor skål gennem en si

  5. Hæld saften i en skoldet flaske og lad den afkøle inden brug

Bemærkning
  • Blandingsforholdet er 1:4 og saften kan holde sig i ca. 2 uger i køleskabet
  • Tip: Gem pulben, den kan du evt. komme ovenpå din havregrød

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!