Udskriftsindstillinger:

Pulled pork

Køkken
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 20 20 mins Tilberedningstid: 24 24 hrs Tid i alt: 24 timer 20 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Familievenlig
Ingredienser
  • 1 kg. nakkesteg
  • 1,5 dl BBQ
  • 1 dl vand
  • Rub
  • 2 spsk. sukker
  • 1 spsk. salt
  • 1 spsk. BBQ pulver (alternativt paprika)
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. hvidløgspulver
Fremgangsmåde
    Aftenen før
  1. Bland "rubben".

  2. Skær synligt fedt og sener fra nakkestegen.

  3. Kom stegen i en pose sammen med rubben og sørg for at det kommer godt rundt på stegen.

  4. Stil i køleskabet natten over.

  5. 9-12 timer før aftensmad
  6. Kom stegen i et ildfast fad med 1 dl vand.

  7. Lad den bage i ovnen ved 110 grader alm. ovn i 9-12 timer.

  8. Efter 9-12 timer eller når stegen har en kernetemperatur på 90 grader tages den ud af ovnen.

  9. Hæld væsken fra, og riv stegen fra hinanden med to gafler og mariner den med BBQ-marinade 

Bemærkning

Server med lækre burgerboller, coleslaw og sprøde pomfritter

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!