Skær blomkålen i mindre buketter, squash i mindre tern og gulerødderne i mindre skriver.
Blomkål og squash puttes i en skål, hvorefter vandet koges, som hældes over grønsagerne. Lad grønsagerne ligge i vandet i ca. 3 minutter.
I en gryde koges gulerødder i 3-5 minutter, men gulerødderne skal stadig have bid.
Kom herefter blomkål, squash og gulerødder i en stor rørerskål
Skær herefter løg og peberfrugt ud i mindre tern og tilføj dem i skålen
Begynd nu på sennepsdressingen. I en gryde koges eddike, sennep og sukker op, så sukkeret smelter
Bland majsstivelse og karry sammen i en lille skål. Tilføj lidt vand af gangen indtil blandingen nemt kan røres rundt.
Kom majsstivelse og karryblandingen langsom i gryden og rør rundt. Sørg for at røre konstant rundt, da blandingen godt kan brænde på.
Lad blandingen koge et par minutter, og hæld det i skålen til grønsagerne, og bland det godt sammen
Skold herefter sylteglassene og kom blandingen på glas, og sæt på køl.
Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!