Udskriftsindstillinger:

Pickles

Tilberedningsmetode
Retter ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 30 30 mins Hævetid: 1 1 hr Tid i alt: 1 time 30 min.
Antal personer 3
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 1 blomkål
  • 1 squash
  • 1 glas syltede agurker
  • 2 peberfrugter
  • 6 gulerødder
  • 2 løg
  • 6 dl lagereddike
  • 500 g. sukker
  • 3 spsk. sennep
  • 3 spsk. karry
  • 3 spsk. majsstivelse
  • 0,5 L vand
  • Salt
  • Peber
  • Udstyr
  • 3 sylteglas (store)
  • Røreskål
Fremgangsmåde
  1. Skær blomkålen i mindre buketter, squash i mindre tern og gulerødderne i mindre skriver.

  2. Blomkål og squash puttes i en skål, hvorefter vandet koges, som hældes over grønsagerne. Lad grønsagerne ligge i vandet i ca. 3 minutter.

  3. I en gryde koges gulerødder i 3-5 minutter, men gulerødderne skal stadig have bid.

  4. Kom herefter blomkål, squash og gulerødder i en stor rørerskål

  5. Skær herefter løg og peberfrugt ud i mindre tern og tilføj dem i skålen

  6. Begynd nu på sennepsdressingen. I en gryde koges eddike, sennep og sukker op, så sukkeret smelter

  7. Bland majsstivelse og karry sammen i en lille skål. Tilføj lidt vand af gangen indtil blandingen nemt kan røres rundt.

  8. Kom majsstivelse og karryblandingen langsom i gryden og rør rundt. Sørg for at røre konstant rundt, da blandingen godt kan brænde på.

  9. Lad blandingen koge et par minutter, og hæld det i skålen til grønsagerne, og bland det godt sammen

  10. Skold herefter sylteglassene og kom blandingen på glas, og sæt på køl.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!