Udskriftsindstillinger:

Pastasalat med chorizo, bagt peberfrugt og rødpesto

Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 30 30 mins Tid i alt: 30 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 400 g. pasta (skruer, penne eller lign)
  • 150 g. chorizo
  • 2 peberfrugt (rød)
  • 400 g. cherrytomat
  • 200 g. spinat
  • 200 g. hytteost
  • 4 spsk. pesto (rød)
Fremgangsmåde
  1. Kog pastaen efter anvisningerne på pakken og put dem i køleskabet, så de bliver kolde. 

  2. Forvarm ovnen til 200 gr alm. ovn.

  3. Skær peberfrugt og tomat i mindre stykker og kom dem i ovnen i et ildfast fad i ca. 20 min.

  4. Skær chorizopølsen i skiver og steg dem på en pande ved mellem/høj varme i ca. 5 min.

  5. Kom hytteosten over i en si og skyl det godt igennem, således der kun er 'små oste' tilbage.

  6. Pastaen vendes i rød pesto, hvorefter pestopastaen blandes med de øvrige ingredienser.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!