Udskriftsindstillinger:

Pasta Arrabbiata

Tilberedningsmetode
Køkken
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 30 30 mins Tid i alt: 30 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Stærk
Ingredienser
  • 500 g. pasta (god)
  • 800 g. flåede tomat
  • 2 fed hvidløg
  • 2 chilier (mellemstærke)
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • 4 spsk. persille (finthakket)
  • Pecorino Romano (parmesan)
Fremgangsmåde
  1. Hak hvidløg og skær chili fint.

  2. Hak persillen fint, brug gerne stilken, da den er fyldt med smag.

  3. På en højsidet pande eller i en gryde tilføjes olivenolie og steg hvidløg ved middel varme. Når hvidløgene har taget farve, streges chilierne med.

  4. I en røreskål masses de flåede tomater enten med hænderne eller med et køkkenredskab.

  5. Tilføj salt og peber til tomaterne, og man må gerne være generøs med friskkværnet peberet.

  6. Tilføj nu tomatblandingen til panden/gryden, og lad det koge på middel varme i 15 minutter. Imens koges pasta.

  7. Kog pastaen til den næsten er færdig, da den skal koge resten i

  8. Når sovsen næsten er færdig, tilføjes 3 spsk. finthakket persille i sovsen.

    husk at bruge stilken, da der er meget smag i.
  9. Hæld vandet fra pastaen, pastaen må gerne stadig være våd i det den vend pastaen i sovsen

  10. Anret med friskrevet parmasan og persille.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!