Nemme hjemmelavede kokostoppe

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 15 min Tilberedningstid 20 min Tid i alt 35 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 16 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 160 gr.

  2. Bland kondenseret mælk, vaniljesukker og kokosmel sammen.

  3. Med hænderne formes kokostoppene, og fordeles på en bageplade med bagepapir.

  4. Bag kokostoppene i ca. 12 min.

  5. Lad dem køle lidt af, og smelt chokoladen imens.

    Smelt i mikroovn: Kom chokoladen i en skål, der kan tåle at komme i mikrobølgeovnen. Chokoladen skal have et par minutter, men hold øje med den undervejs. Hvert 15 sek. tager du chokoladen ud og rør rundt, således sikre du dig, at du ikke giver det for meget. Smelt chokolade i et vandbad: Find en gryde og fyld den med lidt vand. Find dernæst en skål, der må sænkes i vandet. Det er vigtigt, at vandet ikke kommer i skålen, når chokoladen smeltes.
  6. Når chokoladen er smeltet, dyppes bunden af kokostoppene deri, og til sidst laves tynde striber med en ske.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *