Udskriftsindstillinger:

Nem Pak Choi salat med spicy honning/ingefær kødboller.

Køkken
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 45 45 mins Tid i alt: 45 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
    Kødboller
  • 500 g. hakket gris
  • 1 stk. løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk. ingefær
  • 0,5 tsk. sesamolie
  • Salt
  • Peber
  • Sovs
  • 3 spsk. sesamolie
  • 3 spsk. vand
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. honnig
  • 2 spsk. ketchup
  • 1 spsk. chiliflager
  • 1,5 spsk. risvinseddike
  • 1 tsk. majsstivelse
  • Salat
  • 2 pak choi
  • 1 peberfrugt
  • 2 gulerødder
  • 100 g. sukkerærter
  • 2 forårsløg
  • 1 koriander
Fremgangsmåde
  1. Start med at vaske grønsager.

  2. Skær pak choi ud som du ønsker, riv gulerødder, skær peberfrugten ud i fine tern, og skær sukkerærter og forårsløg ud i skiver.

  3. I to serveringensskåle eller dybe tallerkener fordeles grønsagerne.

  4. Hak hvidløg og ingefær fint, og bland ingredienserne sammen til kødbollerne og rør godt godt, evt. med en elpisker.

  5. Form kødboller i den ønskede størrelse - Vi lavede kødboller af ca. 25g. og fik 22 styk.

  6. På en panden steges kødbollerne til de får stegeskorpe ved middelhøj varme. Når kødbollerne har fået stegeskorpe, tages kødbollerne af panden.

  7. På den samme pande blandes ingredienserne til sovsen sammen og røres godt sammen ved medium varme. Rør rundt af og til indtil sovsen bliver tykkere og smag sovsen til.

  8. Tilføj kødbollerne, og rør det godt sammen, så sovsen fordeles på kødbollerne,

  9. Fordel kødbollerne på salaterne og med en ske hældes den resterende sovs fra panden på salaten. Pynt med koriander.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!