en portion svarer til ca. 20 stk.
Pisk sukker og smør sammen
Tilføj hvedemel og vaniljesukker, og pisk videre
Pres dejen ned i en firkantet form (ca. 20x25 cm)
Bag bunden til den er gylden i ca. 20 minutter ved 175 grader alm ovn
Tag bunden ud af ovnen og lad den afkøle lidt mens de laver karamellaget (Sluk ikke ovnen imens).
Hæld kondenseret mælk, smør, sirup og brun farin i en lille gryde og varm det forsigtigt op til den bobler - OBS. Rør hele tiden i gryden så det ikke brænder på.
Lad det boble og tykne i ca. 5 minutter.
Tilføj salt og rør rundt.
Hæld karamellen ovenpå bunden.
Bag kagen yderligere i ca. 10-12 minutter ved 175 grader alm ovn.
Lad kagen køle helt af inden chokoladelaget kommer ovenpå.
Smelt den mørke chokolade samt smør over et vandbad - Alternativt i mikroovnen.
Rør piskefløde heri i og hæld det over kagen.
Smelt de 30 g hvid chokolade, lad det køle lidt og hæld det så i lille sprøjtepose.
Klip et lille hul i sprøjteposen og lav mønster på kagen
Lad det sætte sig og skær herefter kagen ud i små rektangler.
Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!