Kødet i denne burger er lavet på vores ølgløgg. Derfor kan du med fordel lave vores ølgløgg og nyde den med familie eller venner, før du bruger resterne til kødet i denne opskrift.
Vask og skær appelsinen i skiver. Hæld øl, appelsinjuice, kanelstænger, stjerneanis, nelliker, brun farin og appelsin i en gryde, og varm det på middel varme, indtil det damper – lad det ikke koge.
Skær kødet i passende tern og brun dem på panden ved middel høj varme så det får en stegeskorpe.
Tilføj det brunede kød til ølgløggen og lad det simre i 3-4 timer.
Hæld væsken fra kødet og trak kødet fra hinanden med to gafler.
Start med at vaske grønsagerne og snit grønkål i mindre stykker, skær agurken i tern og forårsløgene i skiver. Bland det sammen i en skål.
Bland dressingen ved at blande de øvrige ingredienser og bland dressingen sammen med kål, agurk og forårsløg (evt. rødløg eller granatæblekerner).
Varm bollerne, og smør den ene side med mayo og den anden side med sennep.
På underbollen tilføjes grønkåls coleslaw, efterfulgt af kødet, rødkål og gammeldags flæskesvær. Luk burgeren og server.
Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!