Start med at hakke løg, og svits i olivenolie i en gryde.
Hak herefter hvidløg og basilikum fint.
Blend de flåede tomat og tilføj det til gryden sammen med okseboullion, rødvin, tomatpuré, hvidløg og basilikum.
Saucen bringes langsomt i kog, og når den når kogepunktet skal den simre i 10 minutter.
Skær løg i små tern og hak hvidløg og persille fint.
I en skål blandet hakket kød, brødkrummer, parmesan, løg, persille, pisket æg, hvidløg og mælk, og røres godt sammen.
Farsen formes til kødboller og rulles i det krydret mel.
Steg kødbollerne til de er gyldne og får en sprød skorpe.
Kom kødbollerne i saucen, og lad dem simre med i minimum 10 minutter.
Imens kødbollerne bliver færdige, koges pastaen efter anvisningen på pakken.
Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!