Udskriftsindstillinger:

Hvid chokolademousse

Køkken
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 10 10 mins Hævetid: 2 2 hrs Tid i alt: 2 timer 10 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 150 g. hvid chokolade
  • 2,5 dl piskefløde
  • 6 æggeblommer (pasteuriserede, 3 bægere)
  • 30 g. rørsukker
  • frysetørret hindbær (pynt)
  • citrontimian (pynt)
  • 4 kugler sorbetis
Fremgangsmåde
  1. Start med at lave en æggesnaps, ved at piske sukker og æggeblommer sammen.

  2. Smelt herefter chokoladen over svag varme i vandbad.

  3. Held chokoladen sammen med æggesnapsen.

  4. Pisk fløden til flødeskum og vend fløden i chokolade, sukker og æggeblandingen.

  5. Hæld den hvide chokolademousse i fire serveringsglas eller skåle, og stil chokolademoussen på køl i minimun 2 timer

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!