Udskriftsindstillinger:

Hønsesalat

Køkken
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 30 mins Tid i alt: 30 min.
Antal personer 1
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Familievenlig
Ingredienser
  • 200 g. kylling
  • Hønsebouillon
  • 1/2 dåse aspargessnitter
  • 40 g. mayonnaise
  • 60 g. creme fraiche
  • 1/4 tsk. dijon sennep
  • Salt
  • Peber
Fremgangsmåde
  1. Kog kylling med hønseboullion i ca. 25 min.

  2. Skær kyllingen i tern eller træk dem fra hinanden med to gafler.

  3. Bland mayonnaise, cremefraiche og dijon sennep sammen i en skål.

  4. Tilføj kylling og aspargessnitter til dressingen og smag til med salt og peber.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!