Bland flormelis, mel, salt og vaniljesukker i en skål.
Bland smør og æg i en anden skål.
Hæld "melblandingen" i skålen med smør og æg lidt ad gangen og ælt dejen.
Tilsæt lidt vand for at få en glat og sammenhængende dej.
Lad mørdejen hvile på køl i minimum 1 time.
Opdel den afkølede mørdej i 2 portioner og rul dem ud i 2 lige store rektangler.
Bag mørdejen i 12-14 min. ved 200 grader alm. ovn.
Lad dem køle af.
Skær den afkølede dej i snitter, hvis du ikke har udstukket formen tidligere. Smør den ene side med marmelade og placér toppen af snitten herpå.
Lav glasur ved at blande flormelis og lidt vand. Tilføj lidt vand ad gangen, og pas på ikke at lave den for tynd.
Pynt med glasur og krymmel.
Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!