én portion giver 15 muffins.
Forvarm ovnen til 200 gr.
I en røreskål moses bananen sammen med ægget, indtil der kun er små klumper tilbage.
Rør herefter vanilje aroma, appelsinskal, krydderier og salt i.
Tilsæt olie, sirup og mælk under omrøring til alt er mikset godt sammen.
Rør sukker i dejen efterfulgt af bagepulver og natron. Tilsæt til sidst hvedemel og rør rundt indtil melet er fordel i massen.
Fordel dejen i muffinsformene, således dejen fylder 3/4 af formen.
Bag dine muffins i 10 minutter ved 200 gr. Sku herefter temperaturen ned til 180 gr. og vend bagepladen rundt, og bag i yderligere 7-9 minutter. Tag kagerne ud af ovnen og lade dem køle helt af.
Pisk blødt smør til en luftig masse.
Tilsæt flormelis, vaniljesukker og mælk og rør smørcremen god sammen.
Pynt dine muffins med smørcremen, du kan enten bruge en dejskraber, kniv eller sprøjtepose. Pynt evt. dine gingerbread muffins med juledekorationer eller andet krymmel (Vi pyntede med peberkagefigurer frø Tørsleffs).
Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!