Udskriftsindstillinger:

Fyldte squash

Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 20 mins Tilberedningstid: 10 mins Tid i alt: 30 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Efterår
Egenskaber Familievenlig, Rig på grønssager
Ingredienser
  • 4 squash
  • 500 g. hakket oksekød
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 gulerødder
  • 1 forårsløg
  • 1 tsk. chiliflager
  • 1 tsk. basilikum (stødt)
  • Salt
  • Peber
  • 1 håndfuld ost (revet)
Fremgangsmåde
  1. Vask squashene, skær dem over på langs, og udhul derefter squashen.

  2. Skær løget og hak hvidløg fint samt riv gulerødderne.

  3. Svits løgene på panden, tilsæt herefter hvidløg og brun oksekøddet.

  4. Tilsæt de revet gulerødder og hakkede tomater. Lad væsken koge ind, og imens tændes ovnen på 200 grader alm. ovn.

  5. Når væsken er kogt ind, puttes fyldet i squashene, og drysses med ost.

  6. Bag nu de fyldte squash i ovnen i 10 minutter.

  7. Pynt med forårsløg og server straks.

Bemærkning

Server evt. nogle ovnbagte kartofler eller brød. Du kan også koge nogle ris og blande dem i kødet før fyldet puttes i peberfrugterne.

Læs den online: https://madoglaekkerier.dk/Opskrifter/fyldte-squash/

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!