Udskriftsindstillinger:

Edamamebønner med salt og citron

Køkken
Retter
Sværhedsgrad Øvet
Tid
Tilberedningstid: 3 mins Tid i alt: 3 min.
Antal personer 1
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 300 g. edemamebønner (med bælg, fra frost)
  • Vand
  • 1 tsk. salt
  • 1 citron (i både)
  • 1 tsk. flagesalt
Fremgangsmåde
  1. Kom edemamebønnerne i en gryde og dæk dem med vand.

  2. Tilføj salt og lad bønnerne koge op.

  3. Når vandet koger, slukkes varmen og lad bønnerne trække i ca. 1 min.

  4. Hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand.

  5. Server med citronbåde og flagesalt.

Bemærkning

Passer perfekt som tilbehør til sushi eller som en lille sund snack.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!