Udskriftsindstillinger:

Dulce de leche snegle

Tilberedningsmetode
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 20 20 mins Tilberedningstid: 15 15 mins Hævetid: 60 60 mins Tid i alt: 1 time 35 min.
Antal personer 10
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Familievenlig, Fryseregnet
Ingredienser
  • 50 g. smør
  • 1,5 dl mælk
  • 25 g. gær
  • 50 g. rørsukker
  • 1 tsk. salt
  • 2 æg
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. kanel (stødt)
  • 1 tsk. kardemomme (stødt)
  • 1 tsk. ingefær (stødt)
  • 450 g. hvedemel (+ lidt til udrulning)
  • 1 dåse dulche de leche
  • 1 spsk. flagesalt
Fremgangsmåde
  1. Start med at smelte smøren. 

  2. Tilføj den smeltede smør i en røreskål og tilføj mælk. Opløs gæren heri.

  3. Tilføj sukker, salt, æg, vaniljesuker og krydderier, og rør rundt.

  4. Tilføj hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen til den er glat og smidig. Lad dejen hæve lunt i én time. 

  5. Når dejen er færdig med at hæve, forvarmes ovnen til 180 gr. alm ovn.

  6. Rul dejen ud i en stor rektangel og smør dulche de leche ud på dejen. Drys med flagesalt og rul dejen sammen til en roulade.

  7. Skær rouladen ud i 12 stykker, og fordel på en bradepande/springfrom beklædt med bagepapir og bag sneglene i ca. 15 minutter. 

  8. Pynt evt. sneglene med glasur, chokolade og/eller nødder. Server gerne sneglene, mens de stadig er lune. 

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!