Udskriftsindstillinger:

Cookies

Tilberedningsmetode
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 20 mins Tilberedningstid: 20 mins Tid i alt: 40 min.
Antal personer 18
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 100 g. smør (blødt)
  • 150 g. brun farin
  • 1 æg
  • 1 tsk. salt
  • 1 vaniljestang
  • 1/2 tsk. natron
  • 1 tsk. bagepulver
  • 200 g. hvedemel
  • 100 g. chokolade (mørk eller mælke)
Fremgangsmåde
  1. Forvarm ovnen på 180 grader varmluft.

  2. Kom smør, sukker og brun farin i en skål, og pisk det godt sammen. Tilsæt derefter æg, og pisk massen sammen. 

  3. Flæk en vaniljestang på langs og skrab kornene ud, og bland kornene i massen.

  4. Hak begge chokoladerne groft og tilføj det i skålen, og bland det godt sammen.

  5. Herefter sies salt, bagepulver, og hvedemelen i - massen blandes godt sammen.

  6. Stil dejen på køl i ca. 30 minutter.

  7. Med to skeer formes 18 kugler, som fordeles på to bageplader, således de kan placeres med god afstand, da de flader ud.

  8. Tryk kuglerne lidt flade og bag dem i ovnen til kanten er lysebrun i ca. 10 min., indtil de er gyldne i kanten og bløde i midten. 

  9. Lad dem herefter køle af på en rist.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!