Udskriftsindstillinger:

Cookies med to slags chokolade

Tilberedningsmetode
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 20 mins Tilberedningstid: 20 mins Tid i alt: 40 min.
Antal personer 18
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 75 g. chokolade (mørk)
  • 75 g. chokolade (lys eller hvid)
  • 1 vaniljestang
  • 125 g. smør (blødt)
  • 1,5 dl rørsukker
  • 1 æg
  • 1/4 tsk. salt
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 3 dl hvedemel
Fremgangsmåde
  1. Forvarm ovnen på 180 grader varmluft.

  2. Kom smør, rørsukker, æg og salt i en skål, og bland det godt sammen.

  3. Flæk en vaniljestang på langs og skrab kornene ud, og bland kornene i massen.

  4. Hak begge chokoladerne groft og tilføj det i skålen, og bland det godt sammen.

  5. Herefter sies bagepulver, og derefter sies melen i - massen blandes godt sammen.

  6. Med to skeer formes 18 kugler, som fordeles på to bageplader, således de kan placeres med god afstand, da de flader ud.

  7. Tryk kuglerne lidt flade og bag dem i ovnen til kanten er lysebrun i ca. 15-18 min., de skal stadig være lidt bløde, når du tager dem ud af ovnen.

  8. Lad dem herefter køle af på en rist.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!