Start med at stege bacon og lad det efterfølgende dryppe af på et stykke køkkenrulle. Du behøver ikke rengøre panden, da du kan bruge den til at stege kyllingen derpå.
Klargør kyllingefileterne ved at skære sener og fedt af, drys derefter salt og peber på begge sider af kyllingen.
Steg kyllingen på en pande med fedtstof i ca. 6-7 minutter ved middel høj varme, brug gerne panden med fedtet fra baconen. Hold gerne øje med kyllingen, stegetiden varierer alt efter størrelse.
Rist imens toastbrødet og sker det derefter over på midten, så du får to mindre trekanter.
Lad kyllingen køle lidt af når den er færdig og skær den ud i skriver.
Vask nu salaten og tomater, og skær tomaterne ud i mindre skiver.
Nu er det tid til at bygge sandwichen. Til en sandwich smøres 2 ud af 3 trekanter med mayonnaise, smør evt. de sidste to med sennep, hvis du ønsker dette.
På det nederste brød med mayonnaise lægges salat efterfulgt af 1/2 af en kyllingefilet. På det næste stykke brød med mayonnaise, lægges samme mængde kylling efterfulgt af det, der svarer til en tomat. Afslut med det sidste stykke brød og et spyd til at holde sandwichen, så den ikke vælter.
Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!