Udskriftsindstillinger:

Chokoladeovertrukne pebernødder

Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 30 30 mins Hævetid: 30 30 mins Tid i alt: 1 time
Antal personer 1
Bedste sæson Vinter
Egenskaber Familievenlig
Ingredienser
  • 100 g. pebernødder
  • 100 g. chokolade (mørk)
  • 10 g. kakaosmør (kan udelades)
Fremgangsmåde
  1. Smelt chokoladen.

  2. Når chokoladen er smeltet tages skålen op ad vandbadet. Vend herefter pebernødderne i chokoladen og lad dem tørre på en rist eller et stykke bagepapir.

  3. Når chokoladen er tør er de klar til at blive spist!

Bemærkning

Sådan smelter du chokolade i et vandbad
Tag en gryde og fyld den halvt med vand. Find en skål, der må sænkes i vandet. Det bedste er, hvis du kan finde en skål, som passer til grydens størrelse, således den ikke kan rykke sig, men heller ikke rører bunden.

Sådan smelter du chokolade i en mikrobølgeovn
Kom chokoladen i en skål, der kan tåle at komme i mikrobølgeovnen. Chokoladen skal have et par minutter, men hold øje med den undervejs. Hvert 30 sek. tager du chokoladen ud og rør rundt, således sikre du dig, at du ikke giver det for meget.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!