Udskriftsindstillinger:

Chili con Carne

Køkken
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 30 30 mins Tid i alt: 30 min.
Antal personer 1
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Fryseregnet, Stærk
Beskrivelse

én portion svarer til ca. 4 personer.

Ingredienser
  • 500 g. hakket oksekød
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. chilipulver (stødt)
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl boullion (oksekødboullion eller grøntsagsboullion)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 70 g. tomatpuré
  • 1 dåse baked beans (hvidebønner i tomat)
  • 1 dåse kidneybønner
  • 30 g. chokolade (mørk)
  • Salt
Fremgangsmåde
  1. Skær løg og hak hvidløg fint.

  2. Svits de forskellige krydderier (spidskommen, kanel, chili)

  3. Tilsæt hvidløg og løg.

  4. Når løgene er blevet klare tilsættes kødet og brunes under omrørering.

  5. Tilsæt boullion, hakkede tomater og tomatpuré og lad det simre et par minutter.

  6. Hæld vandet fra kidneybønnerne og skyld dem godt. Tilsæt kidneybønnerne og baked beans.

  7. Tilføj chokolade og rør godt rundt heri. Smag til med salt.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!