Udskriftsindstillinger:

Aspargessuppe med kødboller

Tilberedningsmetode
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 15 15 mins Tid i alt: 15 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Vinter
Egenskaber Familievenlig
Ingredienser
  • 1 dåse aspargessnitter
  • 20 g. smør
  • 2 spsk. hvedemel
  • 7 dl grøntsagsbouillon
  • Salt
  • Peber
  • 1 pose kødboller (fra frost)
Fremgangsmåde
  1. Smelt smørret i en gryde og kom mel heri.

  2. Tilsæt vandet fra aspargessnitterne og lad det simre et par minutter.

  3. Tilsæt grøntsagsboullion og lad det koge i ca. 5 minutter.

  4. Tilføj fløde og kødboller og lad det varme op til lige før kogepunktet.

  5. Tilføj aspargessnitter og smag til med salt og peber.

Bemærkning

Server med noge lækkert brød, f.eks vores grydebrød eller ciabatta brød.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!