Antal: 4-5 ·  Arbejdstid: 40 min. ·   Tid i alt: 40 min. · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Linser og ris koges efter anvisningerne
  2. Champignon og løg hakkes fint og kommes på en tør pande, hvor de brunes af indtil alt vandet er fordampet fra champignonerne
  3. Imens blendes halvdelen af linserne og risene og blandes hernæst med den resterende “grove” halvdel
  4. Bland chiafrø og vand sammen og lad det stå i en 5 minutter
  5. Hernæst blandes ris, linser, champignon og løg sammen
  6. Tilsæt tomatpure, ketchup, soya og chiafrø + vand og rør godt
  7. Rør nu majsstivelse, havregryn og krydderier heri og rør godt til alt det tørre er godt blandet i “dejen”
  8. Form bøfferne i ønsket størrelse
  9. Kom på grillen eller panden til den får den “rigtige” gyldne farve – husk rigeligt fedtstof.

Tip: Nyd dine bøffer i en burger med vores lækre burgerbolle med chiafrø (vegetarisk), med syltede rødløg.

Du kan måske også lide...