Antal: 4-5 · Arbejdstid: 40 min. · Tid i alt: 40 min. · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Linser og ris koges efter anvisningerne
- Champignon og løg hakkes fint og kommes på en tør pande, hvor de brunes af indtil alt vandet er fordampet fra champignonerne
- Imens blendes halvdelen af linserne og risene og blandes hernæst med den resterende “grove” halvdel
- Bland chiafrø og vand sammen og lad det stå i en 5 minutter
- Hernæst blandes ris, linser, champignon og løg sammen
- Tilsæt tomatpure, ketchup, soya og chiafrø + vand og rør godt
- Rør nu majsstivelse, havregryn og krydderier heri og rør godt til alt det tørre er godt blandet i “dejen”
- Form bøfferne i ønsket størrelse
- Kom på grillen eller panden til den får den “rigtige” gyldne farve – husk rigeligt fedtstof.
Tip: Nyd dine bøffer i en burger med vores lækre burgerbolle med chiafrø (vegetarisk), med syltede rødløg.