Antal: 10-12 Tid: ca. 30 min. Sværhedsgrad: nem
Det skal du bruge:
- 2 små squash (ca. 600 g)
- Salt til squashen
- 2 æg
- 1 mellemstort løg
- 1 fed hvidløg
- 50 g havregryn
- 1 spsk hvedemel (kan undlades)
- Salt og peber
- Smør til stegning
Sådan gør du:
- Riv squashen groft på et rivejern.
- Kom squashen i en si og drys lidt salt henover (ca. 1 tsk), for at få væden til at trænge ud af dem. (lad det stå sådan i ca. 10 min)
- Imens kan du male din havregryn til mel i en foodprocesser eller minihakker, samt hakke løg og hvidløg.
- Efter ca. 10 min. skal du have resten af væden ud af squashen (Jeg bruger normalt en stofble til at presse alt væden ud – alternativt kan du bruge en ske, så du presser squashen mod sien. )
- Bland nu squash, løg, hvidløg, æg, havregryn, hvedemel samt salt og peber sammen i en skål.
- Steg dem ca. 5 min på hver side ved “middel-høj” varme på panden.