Antal: 2-3 personer Tid: ca. 1 time Sværhedsgrad: nem/middel
Det skal du bruge:
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk margarine eller smør
- 1 dåse hakkede tomater
- 140 g tomatpuré
- 1 tsk timian
- 1 tsk basilikum
- 1 spsk æblecidereddike (eller citronsaft)
- Salt og peber
- 1 squash
- 2 peberfrugter (én rød og én gul)
- 1 aubergine
- 2 rødløg
- 4 store tomater
- Frisk basilikum
Sådan gør du:
- Sauter finthakkede løg og hvidløg i margarine i en gryde ved middelvarme indtil løgene er klare.
- Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, timian og basilikum.
- Smag til med salt og peber samt æblecidereddike.
- Lad det simre i 20 minutter.
- I mens skæres alle grøntsagerne i skiver.
- Sikre dig at gryden kan gå i ovnen, og hvis ikke find et iltfast fad.
- Kom tomatsaucen i bunden og anret grøntsagerne på skift. rundt i gryden.
- Bages i ovnen i 35-40 minutter ved 175 grader alm. ovn.