Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
    • Højtider
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • vegetariske lækkerier
    • Vegetar til højtider
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
    • Veganer til højtider
  • Inspiration
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Om os
Lækkerier, Opskrifter, Vegetariske lækkerier

Nachos med hjemmelavet salsa og guacamole

Pers: 2-3   ·   Tid: ca 20 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

Nachos:

  • Tortilla Chips
  • Ost – vi brugte cheddar.

Salsa

  • 7 små cherrytomater
  • 5 spsk flåede tomater
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 tsk stødt koriander – kan udelades.
  • evt. chili
  • Salt og peber

Guacamole:

  • 2 avokadoer
  • 1 spsk cremefraiche
  • 2 fed presset hvidløg
  • Salt og peber.

Sådan gør du:

  1. Start med at forvarme ovnen på 200 gr.
  2. Herefter laves salsaen, skær tomaterne ud i mindre stykker og kom det i en skål.
  3. Hak et rødløg fint, og pres et fed hvidløg og tilføj det i skålen.
  4. Hvis du ønsker at tilføje chili, skæret et ud i mindre stykker og tilføjes ligeledes i skålen.
  5. Tilsæt flåede tomater og koriander, og rør det godt sammen.
  6. Smag til med salt og peber

7. I et fad kommes chips i, og osten stryges ud over, og sæt dem i ovnen. De skal kun have så osten er smeltet, så hold øje med dem!

8. Til guacamolen kommes 2 avokadoer i en skål, sammen med de 2 fed hvidløg og cremefraiche, og blend massen med en stavblender. Smag til med salt og peber
– Har du ikke en stavblender, presses hvidløget og avokadoen moses med en gaffel.

Velbekomme! Server gerne med en skål creme fraiche – prøv evt. opskriften på vores veganske creme fraiche her.

Indlægsnavigation

Veganske rejechips
Kylling i rød karry

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg i opskriftindex

Populære Opskrifter

  • AftensmadOpskrifterVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AftensmadForretOpskrifter

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • MorgenmadOpskrifterVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkMorgenmadOpskrifterVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • AftensmadOpskrifter

    Butterchicken

Senest viste

  • AftensmadOpskrifter

    One pot pasta med spinat og kylling

  • Opskrifter

    Julevafler – Vafler med kanel

  • AftensmadSalater & tilbehørVegetarisk til aftenVegetariske salater & tilbehør

    Sød kartoffel – broccolisalat

Opskrifter

Se opskriftsindex

Vegetarisk

Se opskriftsindex

Vegansk

Se opskriftsindex
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright ©2019 MADOGLAEKKERIER.DK