Denne ret tager tid at lave, afsæt gerne en lille time til det.
Det skal du bruge
2 personer
- 150 g spelt
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1,25 dl hvidvin
- 200 g champigninon
- 8 cherrytomater
- 1/2 squash
- 1 stor gulerod
- 6 dl boullion – 2 terninger
Sådan gør du:
- Start med at sætte koge 6 l vand med to bouillonterninger.
- Skær løget ud i tern og pres hvidløget
- I en anden gryde svitses spelt, løg og hvidløg
- Tilføj nu hvidvin, og lad det koge ind
- Tilføj nu lidt efter lidt vandet- lad vandet koge ind og tilføj derefter mere
– Når du har brugt halvdelen af vandt, tilføjes champignon - Når du næsten har brugt alt vandet, så smag retten til. Er risene som du ønsker, skal du ikke tilføje mere. Har risene stadig for meget bid, så tilføj blot noget mere vand
- Når du tilføjer den sidste del vand, så tilføj squashen og gulerødderne også, de skal ikke have så lang tid, men lad dem gerne få nogle minutter i gryden
Velbekomme