• mail
  • instagram
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier

  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle Opskrifter
    • Bagværk
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Snacks
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • De søde lækkerier & desserter
    • Højtider
  • Vegetarisk
    • Alle vegetariske opskrifter
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetariske snacks
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Søde vegetariske lækkerier
    • Vegetar til højtider
  • Vegansk
    • Alle veganske opskrifter
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske snacks
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Søde veganske lækkerier
    • Veganer til højtider
  • Om os

Speltrisotto

Denne ret tager tid at lave, afsæt gerne en lille time til det.

 

Det skal du bruge
2 personer

  • 150 g spelt
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1,25 dl hvidvin
  • 200 g champigninon
  • 8 cherrytomater
  • 1/2 squash
  • 1 stor gulerod
  • 6 dl boullion – 2 terninger

 

Sådan gør du:

  1. Start med at sætte koge 6 l vand med to bouillonterninger.
  2. Skær løget ud i tern og pres hvidløget
  3. I en anden gryde svitses spelt, løg og hvidløg
  4. Tilføj nu hvidvin, og lad det koge ind
  5. Tilføj nu lidt efter lidt vandet- lad vandet koge ind og tilføj derefter mere
    – Når du har brugt halvdelen af vandt, tilføjes champignon
  6. Når du næsten har brugt alt vandet, så smag retten til. Er risene som du ønsker, skal du ikke tilføje mere. Har risene stadig for meget bid, så tilføj blot noget mere vand
  7. Når du tilføjer den sidste del vand, så tilføj squashen og gulerødderne også, de skal ikke have så lang tid, men lad dem gerne få nogle minutter i gryden

Velbekomme

Indlægsnavigation

Pulled Jackfruit med søde-kartoffelfritter
Butterbean Spread

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Popular Posts

  • Alle veganske opskrifterAlle vegetariske opskrifterMorgenmadOpskrifterVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • AftensmadForretOpskrifter

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • Alle vegetariske opskrifterBagværkDe søde lækkerier & desserterOpskrifterVegetariskVegetarisk bagværk

    Squashkage

Seneste opslag

  • Alle veganske opskrifterAlle vegetariske opskrifterBagværkOpskrifterVeganskVegansk bagværkVegetariskVegetarisk bagværk

    Surdej grundopskrift

  • BagværkOpskrifterVegetariskVegetarisk bagværk

    Banankage m. Nutella

  • AftensmadAlle vegetariske opskrifterHovedretOpskrifterVeganskVegansk til aftenVegetarisk til aften

    Linsebolognese

  • AftensmadAlle veganske opskrifterAlle vegetariske opskrifterBagværkHovedretOpskrifterVeganskVegansk bagværkVegansk til aftenVegetariskVegetarisk bagværkVegetarisk til aften

    Veganske gulerod-broccoli pandekager

  • OpskrifterSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganskVeganske spreads, pålæg & andet tilbehørVegetariskVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Ærtehummus uden tahin

OM MAD OG LÆKKERIER

Mad og Lækkerier begyndte som en personlig inspirationskilde til at lave mere og sundere mad tilbage i foråret 2017. Det hele starte..

LÆS MERE HER

Kontakt os

  • Mad_laekkerier@outlook.dk
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com