Tid: 20 min + afkøling Sværhedsgrad: Middel
Det skal du bruge:
- 250 g hvid chokolade
- 20 g smør
- 1 dl piskefløde
- 50 g lys sirup
- 150 g sukker
- 1 spsk lakridspulver
Sådan gør du:
- Sukker, sirup, fløde og lakridspulver varmes i en gryde til det når en temperatur på 115 grader.
- Mens blandingen varmes, skæres 100 g hvid chokolade i små grove tern og blandes med smørret.
- Når de 115 grader er nået, hældes blandingen over i det hvide chokolade og smørret, mens du rører godt rundt.
- Hæld lakridsganachen over i et fad med bagepapir på og lad de nu køle til den er stiv (Kan du ikke vente kan tiden forkortes i fryseren)
- Når lakridsganachen er stivnet, kan du nu forme små runde kugler. Sæt nu disse kugler på køl mens du laver resten af chokoladen.
- Smelt/temperer chokoladen og vend dine lakridskugler heri.
- Stilles på køl indtil servering.