Gnocchi All’Amatriciana

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 30 mins Tid i alt 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 2 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære din bacon i tern. Bruger du Panchetta eller Guanciale skal du skære skindet af. Sørg for, at alle at ternen både indeholder kød og fedt, det er med til at gøre det saftigt og mørt.

  2. Blend de hakkede tomater, så du massen bliver fin uden og uden klumper.

  3. En pande varmes op til middel- lav varme uden fedtstof. Når panden er varm, tilsættes baconen. Rør forsigtigt rundt i baconen af og til, og steg baconen til det er sprødt.

  4. Når baconen er sprødt tilsættes hvidvinen til panden. Steg det til, at det meste af hvidvinen er fordampet, det tager ca. 3 minutter. Rør rundt i det en gang i mellem.

  5. Når baconen er sprødt tilsættes hvidvinen til panden. Steg det til, at det meste af hvidvinen er fordampet, det tager ca. 3 minutter. Rør rundt i det en gang i mellem.

  6. Tilsæt herefter de flåede tomater, og lad det simre i 10-15 minutter, rør rundt af og til.

  7. Imens sovsen simre, koges Gnocchi. Bring en gryde med vand i kog, og kog Gnocchi. Der færdige, når de kommer op til overfladen.

  8. Tilføj herefter en smule salt og vær generøs med peber.

  9. Tilsæt Gnocchi til sovsen, vi brugte en si-ske dertil. Vær ikke bange for, at der kommer lidt vand i sovsen. Vend Gnocchien i sovsen og den er klar til servering!

  10. Server med flager eller revet pecorino romano

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *