Pers: ca. 10 · Arbejdstid: 20 min. · Tid i alt: 20 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 500 g rødkål
- 2 æbler
- 2 appelsiner
- 7 spsk granatæblekerne – ca. et halv granatæble
- Ca. 200 g valnødder – køb gerne dem der er knækket ud af skallen, det gør det en del lettere.
- 2 spsk balsamico
- 1 spsk lys sirup
Fremgangsmåde
- Snit rødkål, gerne så fint, som muligt, og skær æblerne ud i tern.
- Pil appelsinerne, og skær dem ud i mindre tern
- Skær granatæblet midt over, og pil kernerne ud. Jeg fandt det nemmest at bruge hænderne, men det de farver meget!
- Knæk valnødderne. så du får et par holdefulde med selve nødden – gem evt. nogle nødder, så du kan pynte med den på toppen.
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og tilføj balsamico og sirup, og bland det godt sammen.
- Pynt eventelt med valnødder