Antal: 24 · Arbejdstid: 30 min. · Tid i alt: 2,5 time · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
Fremgangsmåde
- I en gryde lunes mælken til den er ca. lillefingertemperatur.
- Mælken kommes i en skål og gæren røres heri .
- I gryden smeltes smøren, og tilføjes dernæst i skålen sammen med sirup og salt.
- Herefter røres hvedemelen i lidt ad gangen, og æltes til dejen er smidig og mulig at slippe.
- Lad dejen hæve tildækket i en skål i 1 time.
- Skær pølserne over, så du får 3 dele.
- Del dejen i 3 lige store dele.
- Dejen rulles ud i en cirkel som en piza, og her snitter du dejen ud i 8 trekanter, som vist på billedet under opskriften.
- Kom en evt. en lille klat ketchup i, og rul dernæst rundt om pølsen.
- Lad pølsehornene hæve yderligere 30 min.
- – Forvarm gerne ovne på 200 gr. varmluft under hævetiden.
- Bag pølsehornen i 12-15 minutter.