Pastasalat med chorizo, bagt peberfrugt og rødpesto

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Pastasalat med chorizo, bagt peberfrugt og rødpesto

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 30 mins Tid i alt 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen efter anvisningerne på pakken og put dem i køleskabet, så de bliver kolde. 

  2. Forvarm ovnen til 200 gr alm. ovn.

  3. Skær peberfrugt og tomat i mindre stykker og kom dem i ovnen i et ildfast fad i ca. 20 min.

  4. Skær chorizopølsen i skiver og steg dem på en pande ved mellem/høj varme i ca. 5 min.

  5. Kom hytteosten over i en si og skyl det godt igennem, således der kun er 'små oste' tilbage.

  6. Pastaen vendes i rød pesto, hvorefter pestopastaen blandes med de øvrige ingredienser.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *