Antal: 3-4 personer. Tid: ca. 30 min Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge:
- Tarteletskaller
- 2 stk kyllingebryst
- 2-3 gulerødder (kan undlades)
- 1 stk grøntsagsboullion/hønseboullion
- 50 g. Smør
- 3,5 spsk hvedemel
- 3,5 dl mælk
- salt og peber efter behov
- ca. 200 g aspargessnitter
- ca. 2 dl “kyllingevand” (kyllingefond)
Sådan gør du:
- Skær gulerødderne i grove tern
- Kog gulerødder og kyllingebryst sammen med grøntsagsboullion i ca. 20 minutter
- Efter kyllingen har kogt, skal den skæres i tern. OBS. Gem vandet!
- Smelt smør og tilsæt mel. Dette røres sammen til en klump.
- Tilsæt mælk lidt efter lidt imens du rører godt heri.
- Rør i det i ca. 1-2 minutter indtil det er “glat”
- Smag til med salt og peber
- Tilsæt kylling og asparges
- Tilsæt lidt efter lidt vandet fra kyllingen indtil den ønskede konsistens er noget.
- Så skal du bare varme tarteletskallerne efter anvisningerne!